توضیحات کامل :

پاورپوینت روان درمانگری پویشی فشرده و کوتاه مدت دوانلو در 49 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

مشترکات الگوی دوانلو و تفکر روان پویشی در درمانگری

تفاوت های روش دوانلو

اضطراب مرضی در روان پویشی

روش درمانگری

مقاومت و پیمان درمانی

مؤلفه های هشیار پیمان درمانی

مؤلفه های ناهشیار پیمان درمانی

موضع و هدف درمانگر

جنبه های نورو فیزیولوژیک روان درمانگری پویشی فشرده و کوتاه مدت

مثلث تعارض در روان پویشی

خشم واکنشی

احساسات و بروز آن

 

بخشی از متن

مقدمه

روان درمانگری پویشی فشرده و کوتاه مدت روشی  Intensive Short term Dynamic Psychotherapy است که در دامان تفکر روان پویشی متولد شده و ضمن اینکه اصول اولیه و اساسی درمانگری پویشی در خصوص آن مصداق دارد، تفاوت های بارزی با الگوهای متداول روان پویشی نیز دارد.

مشترکات الگوی دوانلو و تفکر روان پویشی در درمانگری:

۱- پذیرش اهمیت تجربه احساسات واقعی؛  ۲- پذیرش مقاومت؛  ۳- پذیرش دیدگاه فروید در خصوص اضطراب؛  ۴- پذیرش مثلث های تعارض و شخص.

تفاوت های روش دوانلو:

۱- شناسایی و تأکید بر علائم جسمانی متمایز هیجان ها؛  ۲- تأکید بر مؤلفه های تجربه واقعی احساسات؛  ۳- شناسایی مسیرهای جسمانی اضطراب؛  ۴- شناخت نیروهای پویشی آسیب شناختی و علل اختلال؛  ۵- تأکید بر تعارض نیروهای مثبت و منفی در درمان؛ ۶- تغییر موضع درمانگر و صورتبندی فنون مشخص و منسجم درمان؛  ۷- تبیین عصب شناختی نورزها؛  ۸- تغییرات درمانی مفاهیم پویشی.

فرد مبتلا به نورز، از دیدگاه پدیدار شناختی، نسبت به دنیای درون خود بیگانه است و همچون یک زندانی زندگی می کند. زندانی نیروهای پیچیده و مرموزی در درونش که زمینه ساز رنج وی هستند.

فروید در فرایند درمان به روش تداعی با نیرویی روبرو شد که مانع به یاد آوردن و تجربه دوباره رویدادهای دردزا و اضطراب آور می شود . وی این نیرو را بزرگترین مانع یک درمان موفقیت آمیز توصیف کرد و آن را مقاومت نامید .

و ...